Slipa saxar

Att slipa saxar är en konst som utförs med precision och skicklighet, och på Knivkultur har vi en lång och gedigen erfarenhet av alla typer av slipning, inklusive saxar. Vi förstår vikten av att ha välslipade saxar för att utföra arbetsuppgifter smidigt och med hög precision.

Vi tar oss tid att inspektera saxens skick noggrant innan vi börjar slipa för att säkerställa att vi använder rätt teknik och slipmaterial för att uppnå det bästa resultatet.

Vår process för att slipa saxar på Knivkultur är noggrann och inkluderar följande steg:

  1. Inspektion: Vi börjar med att inspektera saxens skick och eventuella skador på bladen.
  2. Demontering (om möjligt): Om det behövs demonterar vi saxen för att få tillgång till bladen och slipa dem ordentligt.
  3. Slipning: Med hjälp av våra professionella slipverktyg och vår erfarenhet slipar vi saxbladen med precision. Vi anpassar slipvinklar och tryck efter saxens typ och användning.
  4. Finputsning: Efter grundlig slipning utför vi en noggrann finputsning för att säkerställa att saxen är så skarp och exakt som möjligt.
  5. Rengöring och smörjning: Efter slipningen rengör vi saxen noggrant för att ta bort allt slipdamm och applicerar för vissa saxar en lätt olja för att förhindra rost och hålla saxen i gott skick.

Vi förstår vi att varje sax är unik, och vi anpassar vår slipningsmetod för att uppfylla varje saxs specifika behov. Vi strävar alltid efter att leverera saxar som är i toppskick och redo att användas direkt.

Oavsett om du är en professionell kock, trädgårdsmästare eller helt enkelt en entusiast som uppskattar skarpa saxar, kan du lita på Knivkultur för att ta hand om dina saxar med den omsorg och expertis de förtjänar. Välkommen till oss för saxslipning av högsta kvalitet med vår långa erfarenhet och expertis inom området.

Kom igång med dina knivar

🚗 Vi kommer och hämtar era knivar i hela Stor-Stockholm (endast företagsservice), ring för mer info! 073-5052560
Är du privatperson och vill ha dina knivar slipade av oss på Knivkultur kan du lämna in dem på vårt sliperi på Färingsö.

Sök på hemsidan