Sågklingor

Att hålla dina sågsklingor, motorsågskedjor och andra klingor vassa är avgörande för säkerheten och effektiviteten vid arbete med trä eller andra material.
På Knivkultur är vi specialiserade på slipning av motorsågskedjor och klingor och erbjuder högkvalitativ service för att säkerställa att dina verktyg är i bästa möjliga skick.

Vår process för att slipa motorsågskedjor och klingor är grundlig och effektiv:

  1. Inspektion: Vi inleder med en noggrann inspektion av dina klingor eller kedjor för att identifiera eventuella skador, slitage eller ojämnheter.
  2. Rengöring: Dina klingor rengörs noggrant för att avlägsna smuts, harts och andra föroreningar som kan påverka slipningen.
  3. Slipning: Med användning av specialverktyg och vår omfattande erfarenhet slipar vi klingorna och kedjorna med precision. Vi anpassar slipvinklarna och trycket för att säkerställa att klingorna blir så vassa och effektiva som möjligt.
  4. Finputsning: Efter den grundliga slipningen utför vi en detaljerad finputsning för att se till att klingorna är så skarpa och exakta som möjligt.
  5. Rengöring och oljning: Efter slipningen rengörs klingorna noggrant för att ta bort eventuellt slipdamm och smörjs in med en skyddande olja för att förhindra rost och bibehålla skärpan.

När du får tillbaka dina slipade kedjor eller klingor från Knivkultur kan du vara säker på att de är redo att prestera på sin bästa nivå. Vår expertis inom slipning och vårt engagemang för att leverera högsta kvalitet garanterar att dina verktyg kommer att vara vassa och pålitliga under lång tid framöver.

Oavsett om du använder klingor, kedjor, cirkelsågar, eller andra maskiner, kan du lita på Knivkultur för att ta hand om dina värdefulla verktyg och återställa deras skärpa och funktionalitet. Vi är din pålitliga partner när det gäller att slipa motorsågskedjor, klingor och andra skärande verktyg. Så välkommen till oss för professionell service och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Kom igång med dina knivar

🚗 Vi kommer och hämtar era knivar i hela Stor-Stockholm (endast företagsservice), ring för mer info! 073-5052560
Är du privatperson och vill ha dina knivar slipade av oss på Knivkultur kan du lämna in dem på vårt sliperi på Färingsö.

Sök på hemsidan