Sågklingor

Att hålla dina sågsklingor och andra klingor vassa är avgörande för säkerheten och effektiviteten vid arbete med trä eller andra material.
På Knivkultur är vi specialiserade på slipning av motorsågsklingor och andra klingor och erbjuder högkvalitativ service för att säkerställa att dina verktyg är i bästa möjliga skick.

Vår process för att slipa motorsågsklingor och andra klingor är grundlig och effektiv:

  1. Inspektion: Vi inleder med en noggrann inspektion av dina klingor för att identifiera eventuella skador, slitage eller ojämnheter.
  2. Rengöring: Dina klingor rengörs noggrant för att avlägsna smuts, harts och andra föroreningar som kan påverka slipningen.
  3. Slipning: Med användning av specialverktyg och vår omfattande erfarenhet slipar vi klingorna med precision. Vi anpassar slipvinklarna och trycket för att säkerställa att klingorna blir så vassa och effektiva som möjligt.
  4. Finputsning: Efter den grundliga slipningen utför vi en detaljerad finputsning för att se till att klingorna är så skarpa och exakta som möjligt.
  5. Balansering: Vid behov balanserar vi klingorna noggrant för att säkerställa att de är stabila och lättanvända vid arbete.
  6. Rengöring och oljning: Efter slipningen rengörs klingorna noggrant för att ta bort eventuellt slipdamm och smörjs in med en skyddande olja för att förhindra rost och bibehålla skärpan.

När du får tillbaka dina slipade motorsågsklingor och andra klingor från Knivkultur kan du vara säker på att de är redo att prestera på sin bästa nivå. Vår expertis inom slipning och vårt engagemang för att leverera högsta kvalitet garanterar att dina verktyg kommer att vara vassa och pålitliga under lång tid framöver.

Oavsett om du använder dina klingor för motorsågar, cirkelsågar, eller andra maskiner, kan du lita på Knivkultur för att ta hand om dina värdefulla verktyg och återställa deras skärpa och funktionalitet. Vi är din pålitliga partner när det gäller att slipa motorsågsklingor och andra skärande verktyg. Så välkommen till oss för professionell service och ett resultat som överträffar förväntningarna.

Kom igång med dina knivar

🚗 Vi kommer och hämtar era knivar i hela Stor-Stockholm (endast företagsservice), ring för mer info! 073-5052560
Är du privatperson och vill ha dina knivar slipade av oss på Knivkultur kan du lämna in dem på vårt sliperi på Ekerö.

Sök på hemsidan